Rólunk

A gyártó

A teljes mértékben dán tulajdonban lévő, 2002-ben alapított Heatcom Corporation A/S magánvállalat székhelye és gyárépülete a dániai Middelfartban található. Termékeinkkel egyaránt kiszolgáljuk a szakmai és kiskereskedelmi piacot, és nagy tapasztalattal működünk együtt mindkét piaci szegmenssel, beleértve a webáruházakat és az ipari szereplőket is. Közülük többen is a saját címkéjükkel ellátott termékeket részesítik előnyben.

A vállalat forgalmának 95%-a exportból származik. Jellemzően az északi országokba, az Egyesült Királyságba és a balti államokba exportáljuk termékeinket, azonban Európa legtöbb országában, sőt, Kínában és Tajvanon is jelen vagyunk, a legújabb célcsoportunk pedig Kelet-Európa. Kiemelkedő minőségű, rugalmas szolgáltatást nyújtunk, és fontosnak tartjuk a vásárlóközpontú hozzáállást és a bizalomépítést.


A forgalmazó

A HEATCOM magyarországi márkaképviseletét a NORDART látja el. A NordArt 1992 óta végzi kereskedelmi tevékenységét, a skandináv importőri és nagykereskedelmi tevékenysége 2008-ra nyúlik vissza. Termékpalettáján kizárólag kiváló minőségű skandináv termékek szerepelnek, amelyek biztos gyártói háttérrel, komoly múlttal és kiemelkedő minőséggel rendelkeznek.

A NordArt óriási magyarországi raktárkészlettel rendelkezik, amely biztosítja a gyors, azonnali áruellátást, valamint az elérhető ügyfélszolgálat és azonnali cseregaranciás megoldásai szintén fokozzák az ügyfelei bizalmát és biztonságát. A cég évente több, mint 5000 ügyfelet szolgál ki, több, mint 25 000 egységet értékesít, egyik a magyar piac legnagyobb szereplőjének.

Miért válassza a Heatcom termékeket?