Csövek fagyvédelme

Frostsafe elektromos fűtőkábel

Csövek fagyvédelméhez. Felhasználási területei: kültéri csövek, fólia/üvegházak, kerti csapok, öntözőrendszerek. Könnyen telepíthető, kedvező árú és egyszerű megoldás egységes teljesítménnyel, beépített termosztáttal és 5 év garanciával.

Mi ez konkrétan?

A Frostsafe egy robusztus és tartós fűtőkábel, 13 W/m állandó teljesítménnyel, amely megakadályozza a vízcsövek befagyását.

A kábel vastagsága 7 mm.

A kábel termosztáttal van felszerelve a hőmérséklet figyeléséhez, így nem szükséges külső termosztát telepítése.

Ha a hőmérséklet 3 °С alá csökken, a fűtőkábel automatikusan működésbe lép, és kikapcsol, ha a hőmérséklet meghaladja a 13 °C-ot. Ez azt jelenti, hogy a kábelt egész évben bekapcsolt állapotban hagyhatja – a termosztát szükség szerint kapcsolja be/ki a fűtést.

A Frostsafe fűtőkábel többféle, különböző hosszúságban kapható (1,4 m – 45 m), ami a legtöbb igényt kielégíti. Szokványos dugvillával szerelt, hagyományos aljzatról üzemeltethető.

Hogyan kell telepíteni?

A telepítési folyamat rendkívül egyszerű. A Frostsafe kábelt a cső külsejére, a telepítési utasításban megadottaknak megfelelően kell felrögzíteni.

Általában a cső aljára kell rögzíteni, de ha a kábel túl hosszú vagy nagyobb teljesítmény szükséges, akkor körbe is lehet tekerni a csövön. Ebben az esetben arra kell figyelni, hogy a kábellel ne keresztezzük önmagát, mert ez túlmelegedéshez és a kábel károsodásához vezethet.

A telepítés után a 2 m hosszú hidegvég végén lévő dugvillát csatlakoztassuk az elektromos hálózathoz, és a fűtőkábel használatra kész.

További információk a telepítésről, méretezésről ide kattintva érhetők el.

Termékeink webáruházunkból

Frostsafe elektromos fűtőkábel - 13W/m

Filters Sort results
Reset Apply