Heatcom fűtőkábelek felépítése

Az elmúlt 20 évben folyamatosan finomítottuk fűtőkábeleink felépítését, a legerősebb és legbiztonságosabb kialakítás érdekében. Kábeleink kiemelkedő védelmet nyújtanak a véletlen zúzódás, vágás és nyúlás ellen, emellett gyorsan felszerelhetők, és megfelelnek a legújabb biztonsági előírásoknak is.

Litzer vezeték technológia: A vezetékek sodortak, ami biztosítja a fűtőkábel kiváló szilárdságát és rugalmasságát.

200°C-os Fluoropolymer védelem: Nagyon magas hőmérsékletet is kibíró fluoropolymer szigetelés veszi körül a fűtőszálakat, ami kiváló védelmet nyújt a túlmelegedés és a fizikai sérülések ellen.

Kevlar nyúlásgátló kábel: Kevlar szálak futnak át a fűtőszálak között, megakadályozva, hogy a telepítés során megnyúljon és megsérüljön a fűtőkábel.

Strapabíró kábelköpeny: A kiváló minőségű PVC kábelköpeny páratlan védelmet nyújt a beszerelés során fellépő zúzódások és vágási sérülések ellen.

100%-os árnyékolás: A teljes fűtőkábelt alumínium biztonsági földelés borítja, hogy a rendszer azonnal leálljon, ha a kábel megsérül. Az árnyékolás azt is lehetővé teszi, hogy a kábelek megtartsák alakjukat a beszereléskor.

Teljesen árnyékolt hidegvég: A fűtőkábel árnyékoltsága a hidegvégen is folytatódik, így 100%-os elektromos védelmet nyújtva.