Heatcom
Bemutatótermeink és ügyfélszolgálatunk 2023.12.21. és 2024.01.01. között zárva tartanak!

Otthonfelújítási program, azaz most belefér, ami eddig csak álom volt! Padlófűtés féláron?

Heatcom elektromos padlófűtés
Elmondható, hogy az elektromos padlófűtés beruházási költsége töredéke a hagyományos vízcsöves rendszereknek, de most a beruházási költségünket lefelezhetjük az otthonfelújítási programmal!

Ki ne szeretné, ha a háza, vagy lakása mindig komfortosabb, kényelmesebb és modernebb lenne?

Vannak azonban anyagi korlátok, amelyek sok esetben meghiúsítják ezeket az álmokat. Egy felújítás, vagy építés során sokan kénytelenek beruházási ütemekben gondolkodni, először csak a legszükségesebb dolgokat csinálják meg, majd szakaszokban, apránként fejlesztik az otthonukat az anyagi lehetőségeik mentén.

Vannak azonban olyan dolgok, amelyeken nem lehet spórolni, és van, amely már egy kész otthonban nem igazán kivitelezhető. Ezt mondanánk a padlófűtésre is, ugyanis régebben, ha valaki padlófűtést akart, akkor a csöveket be kellett tennie az aljzatbetonba, ha ez elmaradt, akkor csak komoly bontások, rombolások árán lehetett megvalósítani a padlófűtést.

Ez a gondolat még mélyen ül a fejekben, sokan gondolni sem mernek a padlófűtésre, pedig:

  • Milyen jó lenne, ha a fürdőszobában, amikor a gyerekek kilépnek a kádból, a meleg padlóra lépnének!
  • Milyen jó lenne, ha a nappaliban nem kellene folyton papucsban mászkálni, mert húz a padló!
  • Milyen jó lenne, ha a konyhában főzés közben nem fázna a lábunk, miközben a homlokunk izzad!

 

Ezernyi vágyat tudnánk most felsorolni, amelyet könnyedén elhessegetünk, mert jó lenne, de hogyan? És sokszor az is felmerül, hogy jó lenne, de miből? Mennyiért?

Vegyük sorra ezeket!

Hogyan?

A Heatcom elektromos fűtés legfőbb előnye, hogy a fűtőszőnyegek lefektetése könnyedén, akár utólag is kivitelezhető. A legjobb, ha a felújítás, vagy az építés során a burkolás előtt gondolunk rá, mivel egyszerűen a burkolat alá tehető.

Hidegburkolat esetén a járólapok leragasztása előtt egyszerűen csak le kell gurítani és beönteni aljzatkiegyenlítővel, majd mehet rá a burkolat. A vastagsága sem lehet gond, mivel az egész 4-5 mm-en elfér, tehát még az ajtókból sem kell levágni.

Ha laminált padló alá akarjuk tenni, akkor az még egyszerűbb! Egy fóliát borítunk a padlóra, erre jön a szigetelő alátét, majd kigurítjuk a tekercset és már jöhet is a parketta. Tehát a hogyanra a válasz egyszóval: Egyszerűen!

 

Mennyiért?

Ha meg kellene tippelni, hogy egy átlagos, mondjuk 5 m2-es fürdőbe, egy 10 m2-es konyhába, egy 20 m2-es nappaliba, mennyibe kerül ez, akkor mit tippelnél?

Többször feltettük ezt kérdést a 15 éves „forgalmazói praxisunk” során, és azt látjuk, hogy sokkal többre gondolnak az ügyfelek, mint a valóság.

Ha kíváncsi vagy, hogy a saját otthonodba mennyi lesz az annyi, segítségedre lesz az oldalunkon található kalkulátor, amelybe csak egyszerűen be kell írni az adatokat és már ki is adja, hogy mekkora padlófűtést kell választanod. Emellé szükséged lesz még egy termosztátra is, a legegyszerűbb is megteszi, de ha okostelefonról akarod vezérelni és hosszú távon gondolkozol, akkor érdemesebb a wifis verziót választanod.

Ha ennél pontosabb számításokat és több információt szeretnél, kérj ingyenes árajánlatot szakértő munkatársainktól itt.

 

Miből?

Erre a kérdésre mindenkinek tudnia kell, hogy az anyagi lehetőségei mit engednek meg, de most lehetőség van igénybe venni az otthonfelújítási programot, melynek alapján akár féláron is megoldható a padlófűtés kiépítése, ehhez cégünk hivatalos ajánlatot tud adni.

Ezen kívül még fontos tudnod, hogy nem kell a beruházásra várni, akár egy hétvége alatt elvégezhető, mert szinte minden raktáron van és futárral a helyszínre tudjuk küldeni néhány nap alatt díjmentesen!

Heatcom padlófűtés féláron

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!